onsdag



idag e det onsdag och jag ligger krasslig fortfarande men känner mig lite bättre men näsan den rinner och febern e borta så det e bra det men det var ju inte det jag var hemma för utan det var ju magen.

att ha magsjuka e ingen höjdare men jag e glad att jag inte spyr ut det för det hade jag inte klarat av då hade jag legat hela tiden tror jag.


nog om detta.

jag vill baka och ha roligt hatar att sitta hemma och inte göra någonting för att man e dålig
sitter och kollar på hem till gården fy fan vad bra det har blivit nu det blir bara bättre och bättre..


nää nu ska jag kolla på nästa avsnitt av hem till gården..

vi ses kram på er alla

magsjuka



ligger hemma med magsjuka och det e absolut inte roligt att vara hemma sjuk.

har inte så mycket att skriva bara att det e as tråkigt att vara hemma sjuk hatar verkligen det..


nää skriver mer en annan dag då jag har mer ork att sitta här så nu ska jag lägga mig i soffan och glo på dårfinkar och dönickar som man har på dvd.

nää nu ger jag mig..

kram på er alla..

förskyld och kass


känner mig inte bra idag. dålig i magen och springer på toa hela tiden illa mående på det också.
hoppas att jag inte har någon magsjuka på väg nu för det vill jag verkligen inte ha..

min helg har varit på toppen umgicks med mina systrar igår hjälpte karro lägenheten flyttade lite möbler så att de kunde göra allt klart för bebisen tills den kommer.. det e ju inte så långt kvar nu..

var ute en stund igår på harrys hade det trevligt träffade Camilla och linnea och det var så roligt att se camilla det var ett tag sedan nu..
fick se en super gullig bild på lille Kevin så himmla söt han e..

mår inte så bra så jag ger mig nu!!

ha det så bra och hoppas att alla har haft en super trevlig helg kram på er..

underbara väder


idag skiner solen och det e underbart men jag ska hålla mig inna och fixa en del så jag blir klar med disken och sedan  ska jag bädda rent och fixa i sovrummet så det blir fint har hängt upp den nya tavlan som jag köpte igår passar perfekt tycker jag..

sedan ska jag hjälpa min storasyster med att fixa hemma hos henne så de har det fint och klart hemma tills den lille kommer.. sedan ska vi fixa i stallet eller ja vi ska bara lämna fodret som vi var och handlade igår.

äntligen hann jag köpa det jag har varit ute efter alla gånger jag har varit på ge-kås.
stegräknare köpte jag så det var skönt så nu ska jag ha den på mig varje dag så jag kan se hur många steg jag går när jag jobbar och är hemma..

sedan köpte jag en massa nya underkläder för mina gammla kan jag inte ha alls längre så köpte 3 nya bhar 2 vita och en svart  sockar för alla mina försvinner hela tiden så det var dax för ett par nya nu sedan underbyxor det var det viktigaste.
ska se om man kan ta bilder på de nya och de gammla så man kan gämföra storlekarna får se om jag gör det så kan man se hur stor skillnad det e på dom..


ska fixa min säng också skaffade nytt överkasst så snyggt för det e en färg som jag älskar..


nää nu ska jag sluta ska börja fixa här hemma

på väg mot ljusare tider kanske!!



jag har nu fixat ett möte på måndag halv 3 så jag hoppas att mina betyg kommer tills dess.

jag ska börja läsa upp mina betyg och det e verkligen något som jag vill göra nu så nu e det bestämt.
så nu ska det verkligen bli skoj ska plugga hemma på kvällarna när jag e ledig så det ska bli skoj så nu måste jag verkligen fixa här hemma så man har fått bordet på plats och flyttat runt på det andra så det blir fint här hemma..

har en hel del för mig nu och det e roligt i morgon ska jag fixa mina cv papper som jag ska skicka i veckan så hoppas att tjänsterna finns ute fortfarande..

men men nog om studiern just nu skriver mer om hur det blir på måndag..

jag har sagt till mig själv att jag ska ändra en hel del med mitt liv..

man har gått ner 43 kg nu och det känns helt underbart att det går sakta men säkert neråt.
och ni alla som säger att jag har fuskat eller tagit den lätta vägen säg inte det för ni vet inte hur det är att genomgå en sådan stor operation och sedan e det mycket arbete efter operationen.

man ska inte tro att alla mår bra snabbt efter en operation och att man inte behöver göra något för att gå ner i vikt.
det e en ren lögn man ska ha koll på vad man kan äta och dricka för man måste dricka mycket vatten.

jag gillar inte att folk säger att du har tagit den lätta vägen för det har man inte det e lika jobbigt eller svårt som det var innan..
du ska ha koll på medicinerna och hålla igång kroppen du kan inte bara lägga dig i soffan för att du tror att man ska gå ner i vikt..

nää blir bara så arg när folk säger så...

idag har jag varit på möte på jobbet efter det åkte jag hem till mamma och pappa sedan blev det att jag hjälpte min storasyster i stallet för hon får inte anstränga sig..

hon har ju högt blodtryck och sedan har hon något annant så de var oroliga att hon kunde få någon förgiftning kom inte ihåg vad det heter just nu.

så jag hjälpte henne så snällt så mockade och fixade vatten i boxen la upp maten med mera..

roligt att få hjälpa till i stallet älskar ju hästar!!.. funderar även på att kolla upp ridlektioner vad det kostar med mera..

nää nu ska jag kolla tven så vi hörs sedan

kram på er alla!!

mår inte så bra



 idag har jag super int i ruggen och i huvudet så det blir en lugn dag för min del.
tänkte jag skulle ha fixat här hemma men blir la att jag ligger i soffan och tar det super lugnt.

i morgon jobbar jag 7-12 efter det ska man ha en hel del att göra ska kolla upp en del saker ang studier.
är helt inne på att börja studera igen och ja jag vill verkligen detta..

ska bara hitta något som jag verkligen vill studera till men det vet jag ju redan och det e ju till barnmorska det hade varit super roligt, för det var något som jag verkligen älskade när jag praktiserade på bb i varberg.

älskar småbarn och vill verkligen jobba på bb ta hand om både vuxna och bebisar det e helt underbart stor glädje i mitt liv.

nää nu jävlar ska jag kolla upp det..


nu ska jag lägga mig ner i soffan med en filt och bara ta det lugnt.. väntar på att syrran ska höra av sig men men ..

kram på er alla..

Partylight



nu vet jag inte om det stavas så men vad fan..

förra veckan köpte jag 7 provrör med dofter av min kolega och jag har hittat många som jag verkligen har fallit för och jag har en tänd nu i min aromasmeltare eller vad den nu heter..

doften heter Appelsinsorbet och den doftar juvligt här hemma nu..

har jobbat kvällen och ja jag säger då det.. det e jobb nonstopp och jag tycker att nu får det fan vara 4 som jobbar på kvällen det e bara för att om vi får larm som man får varje kväll och då menar jag det också kanske 4 stycken och de tar ut på tiden så hinner man inte med de andra brukarna..

har nu jobbat över varje kväll som jag har jobbat och det e fan inte roligt för man ska hinna med allt hänga in nycklarna och skriva i daganteckningarna eller avvikelserna om det e några och e man inne 20 över så e det absolut inte lätt att hinna med allt.

men men nu orkar jag inte tänka på jobbet mera i dag..

 sitter och kollar på min absoluta favorit film och det e såklart dirty dancing älskar den för min absoluta favortit skådis e ju med i denna filmen.


i går efter jobbet bar det av till solariumet för en dos sol och det behövdes känner mig så mycket piggare efter  att jag har solat..

kunde bara inte gå från jobbet direkt bara för att en son till en anhörig stog utanför jobbet och jag tycker att han e obehaglig så satt kvar i lokalen tills han gick.

efter att jag hade solat åkte jag till mamma och pappa och kollade läget lite sedan hem och vilade lite för igår kväll så var jag hos en kompis och hade det roligt Mattias min bror och Emmelie fick följa med dit och johanna var med också.

det var en mycket lyckad kväll men så trött jag blev vid 2 tiden så mattias skulle hem vid halv 3 så jag följde med honom satt med honom medans han åt sin fyllepizza som jag kallar det.. fick smaka en liten bit han hade starksås på och det reagerade jag inte på så mycket..

väl hemma så tvättade man av sig sminket och la sig somnade direkt och sov sedan till 10.30 då var det frukost som gällde..


så i morgon e det träning som gäller och sedan ska man sola lite efter det blir det bara till att ta det lugnt för min del..


nu ska jag kolla på film så jag ger mig nu..

kram på er alla!!!

äntligen fredag


Gud vad tiden går fort nu.
det e redan fredag och jag ska jobba helgen igen.
tänkte jag skulle baka något gott brod nu men jag vet inte vad jag ska baka bara.

vet bara inte vad jag ska baka små franska eller om jag ska göra en stor limpa hmm svårt att välja..

ska även göra mig en hemma gjord pizza om jag kommer på vad jag har för ingridienser till men det ska bli gött mindre fett på hemma gjorda pizzor än de man köper..

så i helgen ska jag med johanna ut till harrys för hon vill se om det e någon viss person som kommer ut.
så jag ska hänga med sa jag och vi blev bjudna på fest hon en gamal klasskamrat så det ska bli roligt.

det blir en alkohol fri kväll för min del men roligt det ska jag ha ändå..


sedan så ska jag se om jag kan fixa bort bodet det tyckes inte bli någon köpare från blocket så ska se om jag kan sälja det på aktionen istället..

nää ska ta hand om disken snart så ska jag börja baka lite bröd med..
bullar får det bli en annan dag..


kram på er alla skriver en annan dag och det kanske kommer bilder på brödet..

hunden e här



 idag e jag ledig och det hade jag tänkt att vara hela dagen.
och det e så roligt att ha sällskap i soffan. just nu ligger han och sover i andra ändan av soffan.

jag ska ta tag i allt här hemma tyvärr e det ingen som har hört av sig angående bordet och stolarna  det e lite synd det så jag vet inte vad jag ska göra.
vill verkligen bli av med det så man kan börja att röja undan allt man har här hemma som jag inte ska ha längre.

ska mublera om i vardagsrummet när jag har fått bort det gamla bordet för det blir inte bra annars med så jag har det nu passar inte riktigt med skåpet efter farfar eller bordet så ska flytta skåpet och bordet sedan.

jag e så nöjd med soffan jag har nu den e so go att ligga i och sitta i och man kan sitta flera i den än vad man kunde i den gamla.

funderar på att baka lite också men jag vet inte vad jag ska baka för bräöd ännu..

men men

vet bara inte vad jag ska börja med vill ha rent här hemma men kan ju inte städa eller mublera om så länge jag har 2 bord och 8 stolar ammanlagt i vardagsrummet för det tar så jävla stor plats..

snälla kan ingen köpa bordet och stolarna av mig.. '
'
'
ska kanske sänka priset  lite..


nää ska nog  diska och städa i köket sedan ska jag baka tror jag...


får se vad som händer sedan kram på er alla..


intensivt pass på gymet



idag jobbade jag till 4 och efter det så var det gymet som gällde och idag tränade jag med sophia och hon hade satt ihop ett pass för mig som heter duga.
så nu efter detta passet så e jag super trött i armarna och har absolut ingen ork i dom men det ska gå bra ändå..

det e skönt att köra ett tufft träningspass för då vet man att man har tränat ordentligt...


i morgon ska man på kickoff efter det ska man jobba kvällen
så i morgon ska man hålla igång från kl 13-21.30 sedan ska man jobba på onsdag morgon sedan e man ledig en dag och då e det träning ännumera och sedan ska jag diska här hemma och så ska jag baka bröd så man har det hemma ska bli roligt att prova på det nu..

var några år sedan man bakade bröd ska se om jag kan baka bullar också..

nää nu e jag slut i armarna så nu ger jag mig... kram på er alla

underbar helg


min helg har varit på topp och jag har umgåtts med familjen och med mina vänner.
köpte en soffan som jag hämtade igår och det var skönt det för den gamla den var helt värdelös att sitta i..
i fredags var jag helt ledig då var jag, mamma, storasyrran och lillebror på ge-kås och handlade lite. sedan tog man ett varmt bad på kvällen.

igår hämtade man soffan försökte fixa lite här hemma så man kunde få in den och sedan ut med den gamla till tippen så den gamla e äntligen släng skiter i de där jävla jysk stället som inte ville hjälpa mig när jag pratade med dom om att den var sönder..

så jag har haft en söndrig soffa i snart 1½ år så det var på tiden att den blev utbytad..


idag var det utflykt med nästan hela familjen johanna spelade dm i bowling så hon var inte med.

det var en överaskning till mamma att vi skulle till hennes Faster Kajssa och Frank.
Det e så roligt att träffa dom de e helt undebara alltid roligt att vara hos dom.

Deras son Henrik var med och hans tjej de gick lite tidigare men det var roligt att träffa mammas kusin( våran släkting) de e alltid trevliga och roliga.

de bjöd på riktigt god middag som var potatisgratäng, mycket gott kött och två sorters sallader  frank hade gjort den ena och den tog jag av och den smakade super gött..

kom hem 20 i 7 och det var super toppen dag..


så jag kom hem i tid så jag kunde sätta igång maskiner i tvättstugan vilket jag behövde göra hade en del tvätt.

igår la man upp bordet och stolarna på blocket så jag hoppas verkligen att det e någon som vill höra av sig.


nää nu ska jag kolla lite på tv och på nätet efter något gott recept som jag kan laga så man kan ha mat till jobbet i morgon.. kram på er alla

Ge-kås



Idag har man varit på ge-kås och handlat innan..

men först så ska jag tala om hur min dag har varit innan det..

vaknade kl 9.30 och gick upp för att äta lite frukos och sedan efter det var det till att klä på sig träningskläder för det var dax att dra till gymet och ta en tur på bandet..
så jag kom dit halv 12 och då gick jag i 30 minuter på bandet och jag spran lite i intervaller och idag slog jag mitt eget rekord på 2 hela minuter i raken och det e duktigt med tanke på att jag knappt kunde springa i början..
så jag e riktigt stolt över mig själv.

så efter bandet så gjorde jag plankan och tränade sidmagmusklerna eller vad de nu heter och sedan gjorde jag vanliga situps och idag gjorde jag 60 st  kan göra flera i morgon här hemma.
ska ev träffa lite vänner i morgon kväll men jag vet inte jag har ej bestämt mig ännu..

efter att jag hade tränat så åkte jag hem till mamma och pappa för att släppa in den lille katten och sedan tog jag den sista mackan från igår kväll och det var en god en med räkor på och ägg så klart vilket var gott.
sedan var det dax för att åka hem och tvätta av mig så man kunde åka till Ge-kås och handla lite.

jag har ju lovat mamma att tvätta bilen om hon körde så det ska jag göra i morgon och det ska bli en ren bil det..
så vi hämtade upp Karro på vägen så vi åkte alla 4 vår kära bror var med för han skulle handla lite han med.

när vi kom fram så hjälpte han att fixa lite saker som ska till bilen innuti och sedan visade han vilka svampar man skulle ha med mera..
tur man har honom han gillar bilar och kan mycket om dom..

sedan var det dax för att leta efter lite kläder för min skull hittade en luvtröja och sedan hittade jag en massa linnen så jag tog 2 rosa linnen vilket inte fanns i min stor´lek sist så jag hade tur denna gången..
sedan blev det ett gult linne och orange och något mer linne.
sedan så köpte jag såklart jeansen som jag var ute efter det e de snyggaste jeansen jag har haft på evigheter..

sedan köpte jag snygga burkar med muffins motiv på som jag ska ha kex i och sedan en kakburk som jag ska ha till kakor som man kan ha hemma när man får besök..
 sköljmedel blev det också och en liten bricka som jag verkligen föll för.

glömde sockar men det får man fixa en annan gång.


så det blev en del handlat kostade ca 1000 kr för allt jag handlade och det e jag nöjd med.

efter ge-kås bar det av till stallet där hjälpte jag storasyrran att mocka då hon har lite svårt med det nu sedan tog vi in hästarna efter det så hände det en sak i stallet som skrämde upp mig men allt gick bra.

grät efter händelsen men nu har jag släppt det..

över till något annat..

efter det så släppte vi av syrran hemma sedan körde mamma hem mig och jag tog upp mina saker och plockat upp lite av det..
satte mig och tog lite kex och brieost till kvällsmat efter det var det dax för ett varmt bad för att lugna mina nerver och min kropp efter dagen..

så nu sitter man i den trasiga soffan och kollar på parlamentet ska sedan hänga upp alla rena kläder som jag har tvättat förra fredagen sedan så ska man ju tvätta i morgonså allt e rent..

sedan får man hem den nya soffan i morgon ska hämta den 14.30 i morgon pappa och lennart ska hjälpa mig att bära så innan vi ska hämta den så ska jag plocka och städa här hemma så allt blir fint och rent..
så alla kläder som jag ska skicka ska läggas ner i lådor och sedan ska jag fixa en del säckar så man kan slänga en massa andra saker på tippen..

nää nu skah jag fixa lite här hemma.. och lyssna på tv samtidigt..  kram på er alla..

kalla fakta



idag kollade jag på kalla fakta för det skulle handla om Gastrik baypas och jag e inte glad för vad som togs upp i programmet..

alla sa bara negativa saker och ja jag vet de vinklar det till bara den dåliga sidan men jag tycker att det ska vara rättvist att visa upp posetiva saker som har med operationen också..

den sista tjejen i programmet som heter Lina hon var så negativ så jag blev super arg på henne..
klart att du mår dåligt när man tänker på det sättet..

men att man säger som - om jag hade fått välja så hade jag hellre vägt 160 kg än att må så som jag gör nu.
hur fan kan man må bra när man vet att man kan dö i förtid när man e så överviktig.

och sedan säger hon att hon var gladare på den tiden visst det kanske du var men kunde du leka med dina barn och vara med mannen??
detta tog de inte upp utan de sa bara negativt om operationen. 
- jag e hungrig hela tiden.

men om man pratar med läkarna så tar de upp det mästa och de talar om att man kan få tillbaka den kännslan att man känner sig hungrig och det får man stå ut med på ett sätt..

jag har inte hört från någon som jag känner att de känner sig hungriga.

jag blev mycket arg över detta program men vad fan.. de skulle ha en publik så folk kunde vara med och diskutera detta ingreppet och inte bara ta de negativa  åsikterna..

jag e glad för att jag fick denna chansen och jag ångrar inte mig en sekund jag har aldrig mått så bra som jag gör nu.

en av deltagarna i programmet ville inte visa sig för hon skämdes för hur hon har blivit efter operationen.
hon valde alkoholen och blev alkolist istället. hon drack för att kunna mätta sig på ett sätt..

men det e också mycket med hur man tänket säger jag bara.
Man måste veta vart det tar stopp och veta vad man kan äta och hur man mår sedan..

jag vet hur det e med att man kan äta fel det gjorde jag i början men sedan lärde jag mig hur och vilken mat jag kunde äta efter det misstaget..

man lär sig av sina misstag och det e ju jätte bra att man gör det.

vad har ni för åsikter om denna operation även om ni inte har gjort den så har man åsikter om den..

kram från en sur Magdalena

onsdagen den 9/3



min dag har inte varit så händelserik.
har hjälpt mamma på hennes jobba planterade om alla deras blommor sedan efter det så satt vi och prata med den gamla och drog en massa skämt.

sedan så bjöd jag mamma, johanna och Karolina på mat så för min del blev det lite kycklingsallad de andra fick äta vad de ville.
sedan efter att vi hade suttit och lyssnat på musik och pratat lite så tog jag tag i bakningen åt mamma. hon fyller ju år i morgon så jag ska köpa blommor till henne på vägen hem i morgon efter mötet eller så köper jag det innan jag drar till jobbet.
efter att jag hade bakat mandelkubben så bakade jag även en ny kaka som jag aldrig har gjort och de kakorna heter Märtas skurna chokladrutor och de bakade mamma ofta när vi var små och de var goda men jag smakade inte denna gången för jag var inte sugen.
och medans de var inne i ugnen så fikade vi och det blev en semla men åt inte hela för den var allt för söt för min del..

efter det så hjälpte jag storasyrran i stallet hon har ju inte så mycket ork nu i slutet av graviteten  så jag hjälper henne så mycket som möjligt gillar ju hästar och jag skulle vilja börja rida igen.

sedan har jag suttit hemma hos mamma och kollat på biggest loser och sedan kollade jag på sveriges mästerkock efter det var det den nya serien på kanal 4 och den verkade rätt så bra tyckte jag..

och nu har man varit hemma och har kollat runt på nätet och har hittat en del saker som jag ska ge till den lilla bebisen och det kommer att passa henne/honom super bra..

mee love it!!!

i morgon ska jag träna efter jobbet och innan jag ska hem till mamma och pappa och fika lite sedan har jag lovat mamma att jag ska tvätta bilen om hon kör mig till ullared så jag kan köpa ett par nya jeans eller ett par till..
älskar dom nya jeansen jag köpte sist och sedan ska jag kolla efter flera linnen som jag älskar...


nää nu ska jag ta det lugn och packa ner lite saker i låder för jag ska skicka iväg dom till brohjälpen så att de fattiga kan få det...

vi ses kram på er alla..

träning


skulle passa zorro idag men han dök aldrig upp tråkigt tycker jag så jag har inte fått gå ut och gå med honom som jag verkligen ville göra.

ikväll blir det hårdträning med jesper min personliga tränare ska bli roligt och se vad han ska hitta på för övningar i gymet för mig..

igår var det en kväll som man sent kommer att glömma säger jag bara.
men men nu e jag ledig så jag ska försöka kolla bort det nu och bara njuta av en dags ledighet.
sedan jobbar man på onsdag kl 6.45-14 efter det e det träning igen som gäller  och på kvällen blir det en lugn kväll för min del.
på torsdag e jag ledig och har bara möte med jobbet i 2 timmar.
eftersom jag jobbade 2 pass härom veckan så bytade jag och Lina tur så hon inte går timmar minus det vill man ju inte..

så på torsdag ska man ha de nya kläderna och bara ta det lugnt och köpa blommor till mamma för hon fyller år så jag funderar på att baka till henne också..

men får se vad jag gör..

men nu ska jag ladda för i kväll och det ska bli spännande att se vad han vill att jag ska göra..

man har ju gått ner 36 kg så det e ju lättare för mig att göra saker men att springa har jag inte lyckats med förutom i 1½ minut som längst.
så nu e det dax för mig att ändra på detta..

ska kolla med chefen på mötet på torsdag om man kan få våruset betalt och att de som vill gå går.
för några år sedan gjorde vi det och det var roligt..
eller ja kanske inte så roligt jag var den som kom bland de sista in i målet men det e ju inte det viktigaste utan det viktigaste e att man har det roligt när man går.

vi gick ju blodomloppet i göteborg för vad e det 2 år sedan och då gick och spran alla ifrån mig och det tyckte jag var mindre roligt men det var en kolega som mötte mig vid målet och det var Marie.
de andra hade glömt bort mig..

men men det e ju ingen nyhet när det gäller vissa saker på mitt jobb..

igår så var jag och lämnade papper och jag hoppas verkligen att det hör av sig skulle vara roligt att prova något nytt nu men sedan ska jag kolla upp detta med studier om det verkligen e något för mig och vad jag ska studera.

jag vill verkligen studera igen saknar skolan ibland.

så får se vad som görs ska kolla upp det sedan får man se vad som görs..

funderar på att studera upp några betyg på distans så man kan komma in på någon skolla om jag tar tag i att studera vidare..

nää fundera och fundera vidare blir det..

nu ska jag ät lite frukt och kolla på tv och sedan ska amn göra sig klar till i kväll...

kram på er alla..

värsta kvällen på evigheter



jobbat kvällen och det var inte någon lugn kväll inte.

larm efter larm efter larm och jag var en timme sen med alla mina brukare men det fick gå iallafall. larmen går ju före  så e det ju bara..

men så stressigt det var och det var ingen höjdare..

tur man e ledig i morgon och ska passa vovven då ska bli super roligt..

i helgen e man ledig och då ska man fira mamma som fyller år på torsdag.. ska köpa något till henne men  vet inte vad riktigt ännu.. nää nu ska jag plocka här hemma så att det e någorlunda rent tills vovven kommer i morgon bitti...


kram på er alla..

saknar något!??



det finns något som saknas i mitt liv.
och det e att jag känner mig ofta ensam visst jag har mina vänner och så men det e ju inte någon man kan mysa med på kvällen.
sitta tätt intill varandra och kramas och kolla på film.
det saknar jag just nu.
kom hem från jobbet och satte igång en film och kom tänka på att jag e verkligen ensam.
det e inte roligt men vad fan jag har ju sagt till mig själv att jag ska inte leta utan han får komma till mig.

jag har varit ute med vänner i helgen och nu känner jag att det e inget roligt ute längre det e bara ungdomar som är 20 år och de e ju allt för unga.
och sedan e det alltid för mycket folk på Harrys åp lördagar man kan inte dansa eller något nästan för att de släpper in allt för mycket folk..
men vad fan det e inte mitt problem det e deras..

jag har haft det roligt med mina vänner men jag känner att nää jag vill ha någon kille man kan mysa med och kramas med.

bara ta det lugnt med varandra, lite trött på att vara ute på helgrna..

så nästa helg e jag ledig och jag säger då det att det blir nog en jävligt lugn helg för min del ska bara se på en massa film och stanna hemma och umgås med familjen..

denna veckan som kommer så ska jag jobba måndag kväll jag har insulinarna så det e roligt tycker jag, är där allt för sällan..
sedan jobbar jag onsdag kl 6.45-14 sedan jobbar jag 13.30-15.30 på torsdag sedan e jag ledig 3 dagar och under dom dagarna ska jag städa och pyssla om här hemma för nu jävlar ska det bli fint ska hänga upp mina  carpe diem skylt och sov gott skylt som jag fick av min underbara lillebror Mattias.
han e den bästa han gör en glad om man e halvt hängig.

tack för detta underbara bror..

sedan så ska man träna som fan de andra dagarna..

på tisdag ska jag även passa min lilla kompis Zorro och sedan kl 18 så ska jag träffa Jesper på motionshuset och han ska visa mig ett bra träningspass som jag sedan ska köra på..
det ska bli roligt att se vad jag ska göra i gymet.. hoppas att han inte tvingar mig att springa länge på bandet för det kan jag verkligen inte ännu..

sedan ska jag köra på som bara den innan så ska se om syrran kan passa zorro om inte Roger kommer och hämtar honom vid 4 eller vid 5 tiden..

för jag ska gå lite på bandet innan som uppvärmning innan jag ska träna med min personligatränare..

sedan får man se..

ska även träna på onsdag efter jobbet för då åker man direkt dit och kör över en timmes träning.
sedan på torsdag om jag inte ska passa zorro så blir det träning innan jag drar på möte på jobbet sedan ska man ev träna på kvällen för då ska johanna träffa jesper i en timme så det ska bli roligt det med..

Mamma fyller ju år på torsdag så vi får fira henne efter att vi har tränat.. ska se om jag köper blommor till våran underbara mamma..

Jag har världens bästa familj för de stöttar en under allt och sedan blir man så glad när alla vänner säger att det syns mer och mer att man går ner i vikt men just nu så tycker jag att det står stilla på vågen..
har gått ner 36 kg nu så får se vad som händer nästa vecka efter all träning som jag tänker göra ska göra lite mera än vad jag har gjort innan och sedan ska jag se vad som ska göras med kosten..

är inte så sugen på mat längre men man måste äta lite så man får i sig näring och energi till kroppen..

nää nu ska jag hänga in kläderna som man har här hemma som man har tvättat och sedan ska jag se vart jag ska ha det andra tills den lilla kommer..

ska bli en massa promenader när han kommer.
ska bli super roligt att få träffa min lilla kompis igen..



längtar nu som bara den....



vi ses puss och kram på er alla..

underbart med strålande sol



man blir så mycket piggare när solen skiner på himmlen och man får vårkänslor i kroppen..
denna helgen jobbar jag men det hindrar inte mig för att umgås med mina underbara vänner och ska ha det super roligt denna helgen med..
blir inget drickande av alkohol utan bara lite läsk så man har något.

idag har man jobbat på som bara den och det har gått riktigt bra tyckte jag så nu e man hemma efter att man var på torget och köpt tulpaner och potatis så man har det hemma.

så nu har man fixat blommorna så de står i vaserna och har vatten blir så glad för blommor.

just nu tar jag det lugnt ska ta mig ett bad lite senare så man kan koppla av lite vilket jag behöver ibland..


nää skriver mer i morgon efter jobbkvällen..

ha det så bra

torsdag


fan vad veckorna går snabbt nu och jag hinner knappt med säger jag bara.. tränar och jobbar som bara den skönt att hålla igång kroppen blir aldrig trött på att säga det och jag tror att ni börjar bli trötta på att läsa det men tro mig det skiter jag totalt i om ni e trötta på att läsa det..

men det e fan underbart att hålla igång kroppen..

i söndags körde jag 120 situps och har fortfarande träningsvärk i magen efter det.
magmusklerna e ju inte tränade någonting sedan operationen eller ja nästan inget alls..
i dag körde jag lite zumba skulle göra det igår men gav upp men johanna var med idag så hon sa fan om du bangar du ska vara med och göra det du kan.

i morgon ska jag köra lie mera än en timme på bandet och sedan träna armarna och köra magen igen träningsvärk det får man fan leva med så e det bara..

ska jobba i helgen så det blir la en lugn helg så det blir la en massa film och massa levande ljus för min del sedan ska jag kolla med mamma och pappa om de kan ta och hjälpa mig med bordet så jag kan få hem det och iväg med det jag har nu..


igår var man ju på ullared eller rättare sagt Ge.kås och handlade en del kläder och jag e super nöjd med det jag fick hem..

först och fremst ett par nya jeans som e super nice, sedan köpte jag 3 linnen some långa det e precis vad jag gillar och sedan köpte jag 3 tjocka tröjer så man slipper frysa så himmla mycket..

sedan köpte jag ett par dukar som jag ska ha på borden sedan så köpte jag flera värme ljus i plasthållarna använder de super mycket nu.

sedan köpte jag en tröja men betty boop eller vad heter hon det var en storlek till alla så den ska jag ha här hemma så man har något nytt sedan så blev det en sminkspegel min gammla åkte i golvet för kanske 1 år sedan så nu klarade jag inte av att ha den lilla längre..

kommer inte på allt som jag köpte men det kommer bilder på kläderna det lovar jag er alla.. när jag har de på mig så får ni se en ny bild på mig idagens läge som jag kallar det..

:)

hoppas att ni andra har haft en underbar dag annars


kram på er alla.. kommer bilder snart lovar detta...

RSS 2.0